ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 2022

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑ

Με μεγάλη χαρά ο Δήμος υποδέχθηκε την πρωτοβουλία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δράμας και του Συλλόγου Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Δράμας να εντάξουν στις «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές» επίσκεψη στον μεταβυζαντινό ναό Κοίμησης Θεοτόκου στο Λιβαδάκι Κάτω Νευροκοπίου. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε:

 

ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

(Πέμπτη 26  - Κυριακή 29 Μαΐου 2022)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δράμας και ο Σύλλογος Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Δράμας, Πολιτιστικών και Φυσικών Μνημείων Πόλης και Περιοχής Δράμας, συμμετέχουν στη διοργάνωση της επετειακής επικοινωνιακής δράσης «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές», η οποία συντονίζεται από το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Επικοινωνίας της Διεύθυνσης Αρχαιολογικών Μουσείων, Εκθέσεων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Δράσης σχετικά με την Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη, με τις παρακάτω δράσεις:

     

        ΕΦΑ Δράμας Πολιτιστικές Διαδρομές 2022

(Δηλώσεις συμμετοχής στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή στα τηλέφωνα 25210 31365 και 25210 58017/γενικές πληροφορίες, έως το μεσημέρι της Παρασκευής, 27 Μαΐου).

Print